Doi soţi au murit într-un teribil accident petrecut la Neagra Şarului

Doi soţi au murit marţi la amiază după ce maşina cu care circulau a zburat de pe drum, a lovit un gard şi s-a oprit în anexa unei locuinţe. Teribilul accident s-a produs la Neagra Şarului şi din primele cercetări se pare că totul a fost cauzat de viteza excesivă şi lipsa de atenţie a şoferului.
Doi soţi au murit marţi la amiază după ce maşina cu care circulau a zburat de pe drum, a lovit un gard şi s-a oprit în anexa unei locuinţe.

Teribilul accident s-a produs la Neagra Şarului şi din primele cercetări se pare că totul a fost cauzat de viteza excesivă şi lipsa de atenţie a şoferului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, din primelor cercetări ale poliţiştilor reiese că şoferul a avut viteză excesivă, iar după ce a ieşit dintr-o curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului pe drumul drept.

Maşina a pătruns pe contrasens de unde a intrat cu partea laterală din dreapta în peretele unei bucătării de vară, deşi bărbatul a încercat să frâneze. În urma impactului cei doi au murit. Cercetările în acest caz sunt continuate pentru stabilirea condiţiilor ce au determinat acest incident.




SURSĂ ARTICOL: MonitorulSV.ro







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei