A furat o maşină, s-a plimbat cu ea şi apoi a abandonat-o

Un bărbat din Vatra Dornei a reclamat la poliţie marţi dimineaţă faptul că din parcarea din fața blocului în care locuiește, de pe str. Mălinilor, i-a fost sustras autoturismul.
Un bărbat din Vatra Dornei a reclamat la poliţie marţi dimineaţă faptul că din parcarea din fața blocului în care locuiește, de pe str. Mălinilor, i-a fost sustras autoturismul proprietate personala. Bărbatul a declarat că sâmbătă, în jurul orei 16:00 a parcat autoturismul în fața blocului de pe str. Mălinilor, cu toate portierele asigurate.

Marţi dimineață, persoana vătămată a observat că autoturismul nu se mai află în locul unde a fost parcat înainte, identificându-l la două străzi distanță, pe str. Sondei, la circa 200 de metri de locul inițial.Din interiorul autoturismului nu au fost sustrase bunuri.


În continuarea cercetărilor, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale Vatra Dornei au identificat autorul furtului autoturismului ca fiind un tânăr de 24 de ani, din localitate, care a recunoscut fapta comisă.

Din cercetări, polițiștii au mai stabilit și faptul că tânărul a condus autoturismul pe raza municipiului Vatra Dornei, fără a poseda permis de conducere.În cauză s-a dispus măsura reținerii tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de "furt în scop de folosință" și "conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă. „Cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Suceava”, se precizează în comunicatul poliţiei.

SURSĂ ARTICOL: MonitorulSV.ro






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei