Caminul de Batrani ”Linistea Bunicilor” isi prezinta oferta de asistenta sociala (P)

„Linistea Bunicilor” este un camin de batrani, unde varstnicii se trateaza de singuratate, nicidecum un azil de batrani dupa vechea si gresita perceptie. Caminul se afla la 16 Km de Vatra Dornei, in Neagra Sarului, comuna Saru Dornei intr-un cadru natural de vis, la intrarea in Parcul National Calimani
„Linistea Bunicilor” este un camin de batrani, unde varstnicii se trateaza de singuratate, nicidecum un azil de batrani dupa vechea si gresita perceptie. Caminul se afla la 16 Km de Vatra Dornei, in Neagra Sarului, comuna Saru Dornei intr-un cadru natural de vis, la intrarea in Parcul National Calimani, cu o capacitate totala de cazare de 30 locuri, in camere de cate 2 persoane, dotate cu TV, telefon, internet, baie proprie cu cabina dus, balcon.

Meniul zilnic este prestabilit, iar in cazul unor regimuri sau restrictii alimentare meniurile se adapteaza si se personalizeaza.

Rezidentii pot participa la diferite activitati sportive, jocuri de societate, pot face sauna si jacuzzi, intretinere fizica la sala de fitness sau drumetii montane si deplasari la manastirile din zona.


Personalul este specializat pentru ingrijirea batranilor cu nevoi speciale.

Pretul este negociabil incepand cu 1400 RON / Luna, in functie de starea de sanatate a rezidentului.






DATE DE CONTACT

Telefon: 0743671231

E-mail: linisteabunicilor@yahoo.com



Adresă Completă: Sarisor, nr 49A, Saru Dornei, Suceava

Nume Persoana de Contact: Alina Iuliana Radulescu






( Hide )
  1. Nu va trimiteți cei dragi acolo bătaie de joc,putina mâncare,fara asistent medical,fara medic,fara bucătăreasă,doar banii atât sunt tinuti sub cheie

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei