Doi soţi şi fiul lor, atacaţi în faţa spitalului de cinci indivizi care au coborât dintr-o maşină

Patru indivizi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţişti, după ce un tânăr în vârstă de 19 ani şi părinţii acestuia au fost agresaţi de mai mulţi indivizi în faţa spitalului din municipiul Vatra Dornei.
Patru indivizi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţişti, după ce un tânăr în vârstă de 19 ani şi părinţii acestuia au fost agresaţi de mai mulţi indivizi în faţa spitalului din municipiul Vatra Dornei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, agresiunea s-a petrecut când tânărul şi părinţii acestuia, în vârstă de 46 şi 40 de ani, se aflau pe strada Mihai Eminescu. În dreptul acestora a oprit un autoturism din care au coborât cinci indivizi cu vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani, toţi din localitate, care i-au lovit pe cei trei, după care au fugit.Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe agresori, iar zilele trecute au descins la locuinţa unuia dintre ei, Tiberiu S., în vârstă de 18 ani. În urma percheziţiei, oamenii legii au găsit o macetă (sabie), un topor, o sabie confecţionată artizanal, telefoane mobile şi alte bunuri electronice, precum şi mai multe elemente pirotehnice care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările au conturat faptul că între tânărul atacat la începutul acestei săptămâni în faţa spitalului dornean şi o parte dintre agresorii de atunci a mai avut loc o bătaie la începutul acestui an, la un bar din localitate.

Deşi după bătaia de atunci părţile s-au înţeles să se împace, tânărul de 19 ani s-a dus împreună cu părinţii la spital, să-şi scoată certificat medico-legal. De intenţiile acestuia au aflat şi Tiberiu S. şi amicii acestuia, care s-au dus să-i dea o lecţie, chiar în faţa spitalului.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de: tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, distrugere şi lovire sau alte violenţe. Faţă de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 31 de ani s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de arestare preventivă”, anunţa ieri purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu, precizând că faţă de alte trei persoane s-a dispus continuarea cercetărilor în stare de libertate.Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei