Ai nevoie de aranjamente și decorațiuni pentru nuntă ? Profită de ofertele Bogadi Mariage valabile pe perioada târgului "Mariage Fest" !

Bogadi Mariage, cea mai renumita firma de aranjamente si decoratiuni din zona Dornelor, va participa in perioada 30 Ianuarie - 01 Februarie 2015 la "MARIAGE FEST", primul târg de nunți organizat la Vatra Dornei de Sala de Evenimente Lordinu
Bogadi Mariage, cea mai renumita firma de aranjamente si decoratiuni evenimente din zona Dornelor, va participa incepand de astazi 30 Ianuarie si pana Duminica 01 Februarie 2015 la "MARIAGE FEST", primul târg de nunți organizat la Vatra Dornei de Sala de Evenimente Lordinu si partenerii sai. Cu aceasta ocazie Bogadi Mariage lanseaza mai multe oferte speciale care sunt valabile pe perioada desfașurării târgului pentru toți cei care încheie contracte de aranjamente și decorațiuni, indiferent de tipul evenimentului sau de locația unde va avea loc acesta.

Ofertele sunt demne de luat in seama si nu le ramane celor interesati decat sa viziteze standul Bogadi Mariage pe perioada celor trei zile de expozitie. Puteti fie opta pentru un pachet fix de servicii numit "Economic", fie puteti alege exact serviciile si produsele care va intereseaza. Pachetul Economic include strictul necesar pentru orice nunta si este recomandat celor pentru care pretul este criteriul cel mai important de alegere a acestor servicii avand un pret de pornire imbatabil, de doar 6 lei / persoana. Pe langa acest pachet exista diverse oferte pentru o multime de servicii si produse, respectiv pentru huse, aranjamente florale, ornamente, invitatii si alte accesorii, avand posibilitatea sa alegeti decoratiuni de exceptie, cu care Bogadi Mariage si-a obisnuit deja clientii, la preturi foarte bune. Mai multe detalii despre serviciile Bogadi Mariage puteti gasi pe www.BogadiMariage.ro !



Astfel nu trebuie sa ratati "Mariage Fest", mai ales pentru ca pe langa Bogadi Mariage participă și mulți alți expozanți care oferă produse sau servicii de top in domeniul nunților astfel fiind un bun prilej să gasiți tot ce aveți nevoie pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie unul perfect.

Programul de vizitare este: Vineri: 12:00 - 19:00 ; Sambata: 12:00 - 20:00 ; Duminica: 12:00 - 18:00 ;

Intrarea este libera si veti fi intampinati cu bauturi si mici degustari oferite de Sala de Evenimente Lordinu. Deasemenea se va organiza si o tombola gratuita pentru toti vizitatorii, premiul cel mare fiind un inel de logodna. Bogadi Mariage ofera in cadrul tombolei doua aranjamente florale in valoare de 150 Lei fiecare. Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi AICI !

Detalii despre cateva din ofertele Bogadi Mariage puteti vedea in imaginea de mai jos:






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei