Kaufland Vatra Dornei a fost inaugurat ieri - VEZI FOTOGRAFII !

Kaufland Vatra Dornei - Cel mai mare retailer din România, după valoarea vânzărilor, Kaufland, a inaugurat ieri un hipermarket la Vatra Dornei, aceasta fiind cea de-a 96-a unitate deschisă la nivel naţional şi a patra la nivel local, după cele din Suceava, Rădăuţi şi Fălticeni.

Cel mai mare retailer din România, după valoarea vânzărilor, Kaufland, a inaugurat ieri, 11.09.2014, un hipermarket la Vatra Dornei, aceasta fiind cea de-a 96-a unitate deschisă la nivel naţional şi a patra la nivel local, după cele din Suceava, Rădăuţi şi Fălticeni.



Pentru constucţia acestui hipermarket, Kaufland a cumpărat un teren de 1,3 hectare de la firma locala Regnafor (producător de cherestea) pentru 3,1 milioane lei (690.000 de euro).

Valoarea medie investită de companie pentru realizarea hipermarketurilor din reţea este cuprinsă între 6 şi 9 milioane euro, în funcţie de oraş, valoarea terenului şi suprafaţa magazinului.

De la începutul anului, Kaufland a mai deschis şase hipermarketuri în Arad, Târgu Mureş, Oradea, Târgovişte, Bucureşti şi Gherla, intenţia companiei fiind de a încheia anul cu 100 de magazine deschise în întreaga ţară.

Kaufland a deschis primul magazin în România în 2005 şi este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai este prezent pe plan local prin reţeaua de discount Lidl.

Kaufland este cel mai mare retailer din România după valoarea vânzărilor, depăşind Metro Cash&Carry, Auchan şi Carrefour. Compania a înregistrat în 2013 o creştere cu peste 20% a profitului net, la 331 milioane lei (75 milioane euro), în timp ce afacerile au urcat cu 13%, la 7,26 miliarde lei (1,64 miliarde euro). În 2012, retailerul a avut o cifră de afaceri de 6,4 miliarde lei (1,4 miliarde euro), în creştere cu 15% faţă de 2011, şi un profit net de 274,5 milioane lei (61,6 milioane euro), cu 64% mai mare.














SURSA ARTICOL: Monitorul de Suceava
SURSA FOTO: Facebook


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei