Dorna Vatra Dornei la un pas de a ajunge in finala Fazei Judetene a Cupei Romaniei la Fotbal

Cupa Romaniei la Fotbal - Judetul Suceava - Partidele vor avea loc în ziua de miercuri, 21 mai, cu începere de la ora 17.00, după următorul program: Dorna Vatra Dornei – Recolta Fântânele şi Foresta Moldoviţa – Progresul Frătăuţii Vechi.
La sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal a avut loc ieri tragerea la sorţi a meciurilor din semifinalele Cupei României la fotbal, faza judeţeană. Partidele vor avea loc în ziua de miercuri, 21 mai, cu începere de la ora 17.00, după următorul program: Dorna Vatra Dornei – Recolta Fântânele şi Foresta Moldoviţa – Progresul Frătăuţii Vechi.

Meciurile se vor disputa într-o singură manşă, pe terenul primelor formaţii, cheltuielile de organizare urmând să fie suportate de către echipele gazdă. Învingătoarele din penultimul act se vor confrunta în marea finală pe data de 8 iunie, orele 15.00, pe stadionul Areni. Cu acest prilej, AJF Suceava va organiza o gală în care vor fi premiaţi toţi laureaţii fotbalului judeţean, indiferent de nivelul în care au evoluat.



„Toate echipele campioane vor fi răsplătite cu medalii, cupe şi diplome. De asemenea, vom acorda titlul de golgheter la fiecare ligă în parte. Aşa este firesc. Cupele şi medaliile au fost comandate deja. Sper să fie un festival pe 8 iunie”, a declarat Ciprian Anton, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava.







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei