O nouă modalitate, sigură şi rapidă, de plată a facturilor de apă

Plata facturi ACET Suceava
SC ACET SA anunţă semnarea unui parteneriat cu PayPoint România , principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail .

Ca urmare a acestui parteneriat locuitorii din toată aria de operare a SC ACET SA ( Suceava , Vatra Dornei , Câmpulung Moldovenesc , Gura Humorului , Fălticeni , Rădăuţi , Siret , Solca ) au, începând cu luna martie 2014 , posibilitatea să achite facturile emise de operatorul regional de apă şi canalizare printr-un sistem simplu şi sigur.



Clienţii ACET au opţiunea să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin partener PayPoint , vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul plăteşte suma în numerar şi primeşte un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc.). Întreaga operaţiune este foarte rapidă reducând considerabil timpul alocat plăţii facturilor.

„Ne bucurăm că le putem oferi clienţilor din judeţul Suceava posibilitatea de a-şi plăti şi facturile de apă, odată cu efectuarea celorlalte plăţi prin PayPoint. Această iniţiativă se înscrie în misiunea PayPoint de a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor cu o gamă cât mai variată de plăţi, atât pentru companiile cu acoperire naţională, cât şi pentru cele cu acoperire regională, printr-un sistem sigur şi rapid, care se bucură de încrederea tot mai multor români”, a declarat domnul Mugur Dogariu Managing Director PayPoint România.

„Prin activitatea pe care o desfăşurăm, ne propunem să le oferim clienţilor noştri servicii de cea mai bună calitate, iar parteneriatul cu PayPoint este o modalitate prin care ne manifestăm flexibilitatea şi adaptabilitatea la cerinţele acestora. Ne bucură faptul că prin acest parteneriat clienţii noştri îşi vor putea plăti de acum facturile la apă şi canalizare mai simplu şi mai rapid, fără costuri suplimentare ” declară doamna Rodica Nistor director economic ACET SA Suceava .







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei