Serbările Zăpezii Vatra Dornei 2014 ar putea începe la 1 Februarie !


Serbările Zăpezii 2014, evenimentul de tradiție găzduit de către stațiunea Vatra Dornei, ar putea avea loc, anul acesta, la începutul lunii februarie. Informația a fost oferită, în exclusivitate, pentru Radio ORION și Monitorul de Dorna, de către viceprimarul orașului, Nicușor Cojocaru:


"Nu avem un program stabilit, pentru că suntem legați de zăpadă. Prognozele pe termen mediu arată bine și sperăm că va ninge. Depindem 100% de zăpadă și de temperaturi negative, pentru că nici tunurile nu sunt funcționale decât la temperaturi mai mici de -4 grade. Pe săptămâna viitoare vom încerca să creionăm un schelet de program și să invităm agenții economici la discuții. În funcție de părerile dumnealor, dar și de prognozele din perioada următoare, vom lua o decizie. Oricum, intenția noastră este de a debuta pe 1-2 februarie, pentru că atunci e programată și vacanța elevilor și speră să continuăm și pe 8-9 februarie. Dacă vom avea buget, ideal ar fi să putem lega cu competițiile de sanie și să organizăm și cel de-al treilea week-end. (15-16 februarie – n.red)".

Vatra Dornei va găzdui luna viitoare și competiții de sanie pe pistă naturală. Între 17 și 19 februarie este programată cea de-a șaptea etapă, finală, a Cupei Mondiale. Imediat după, între 21 și 23 februarie, pe pârtia "Bucovina" va avea loc a noua ediție a Campionatului Mondial de Juniori.

Contactat telefonic, primarul Ilie Boncheș și-a exprimat speranța că agenții economici din Vatra Dornei vor susține și anul acesta evenimentul. "În funcție de sponsorii locali și județeni, cine știe poate vom reuși să atragem și un sponsor mare, de la nivel național, dar și de discuțiile pe care le vom avea în Consiliul Local, pentru a vedea cât ne putem permite să suportăm din bugetul Primăriei, vom stabili amploarea de anul acesta. Oricum, foarte importantă e prognoza meteo", a declarat la rândul său, primarul Boncheș.

În 2013, Serbările Iernii s-au desfășurat în week-end-urile 9-10 și 16-17 februarie, invitații speciali fiind Celia, Elena Gheorghe, Alb-Negru, Connect-R, dar și Angela Rusu, Văru' Săndel, Puiu Codreanu, Angelica Flutur și Tinu Vereșezan.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei