Incep Serbarile Zapezii Vatra Dornei 2014 ! Vezi Detalii !


CLICK AICI PENTRU PROGRAM
SERBARILE ZAPEZII VATRA DORNEI 2014 !


Administratorul public al Primăriei Vatra Dornei, Mircea Rusu, a oferit informaţii noi cu privire la organizarea ediţiei din acest an a Serbărilor Zăpezii, detaliile fiind aduse, în exclusivitate, pentru www.monitoruldedorna.ro şi ORION FM în cadrul rubricii “Telefonul Zilei”, realizată de Mihai Cioată, zilnic, de la ora 12.30 (rel. la 16.30 şi 19.30):


“Am hotărât să organizăm tradiţionalele sărbători ale iernii începând cu al doilea weekend din luna februarie, în trei weekenduri consecutive. (8-9, 15-16, 22-23 februarie – n.red)” a declarat Rusu.

Întrebat ce părere are despre faptul că ultimul weekend de serbări se va suprapune cu Campionatul Mondial de Sanie pe Pistă Naturală de la Vatra Dornei, Mircea Rusu a a declarat că aceasta a fost şi dorinţa organizatorilor, de a atrage un număr cât mai mare de turişti în municipiu şi de a oferi şansa ca şi oaspeţii de peste hotare să fie prezenţi la eveniment.

Cu toate că, acum două săptămâni, viceprimarul Nicuşor Cojocaru declara că există mari şanse ca Serbările Zăpezii să înceapă în primul weekend din februarie, datorită condiţiilor meteo, planurile au fost schimbate. Din spusele lui Rusu, înţelegem că această schimbare a fost realizată şi cu scopul de a oferi mai mult timp promovării evenimentului în presa locală, regională şi de ce nu, chiar şi în mass-media naţională. “Programul va fi finalizat în aceste zile, urmând ca în a doua parte a săptămânii să începem şi promovarea”, a mai completat Mircea Rusu.

Bugetul pentru cele trei weekenduri de distracţie de la Vatra Dornei încă nu a fost stabilit, acesta urmând să fie discutat în comisiile Consiliului Local, dar şi în plenul de miercuri, 29 ianuarie. În ceea ce priveşte locaţia, aceasta va rămâne aceeaşi ca şi în anul trecut, şi anume lângă Izvorul Sentinela, în spatele cazinoului.




( Hide )

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei