Cupa Mondială de seniori la sanie pe pista naturală din Vatra Dornei

La Vatra Dornei, între 17 şi 19 februarie, se va desfăşura pe pârtia „Bucovina” cea de-a 7-a etapă, finală, a Cupei Mondiale de seniori la sanie pe pistă naturală, iar de pe 21 până pe 23 februarie, aceeaşi pârtie va găzdui ediţia a 9-a a Campionatului Mondial de Juniori.


„Succesul ediţiei de anul trecut a Cupei Mondiale organizate la Vatra Dornei ne-a ajutat să obţinem organizarea finalei Cupei Mondiale de seniori şi anul acesta. Federaţia Internaţională de Sanie ne-a acordat organizarea ultimei etape a Cupei Mondiale de seniori şi organizarea Campionatului Mondial de Juniori la Vatra Dornei”, a spus Octavian Pungovschi, directorul Clubului Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei şi şeful comitetului de organizare a ultimei etape a Cupei Mondiale la sanie pe pistă naturală. Pe 16 februarie, imediat cum se termină a XXII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, Rusia, cea mai mare parte din oficialii Federaţiei Internaţionale de Sanie, sportivii, antrenorii şi echipele tehnice vor sosi la Vatra Dornei. Din cei cinci membri ai stafului Federaţiei Internaţionale de Sanie patru au fost la Vatra Dornei anul trecut şi probabil vor veni şi în acest an. „Anul acesta încercăm ca la Campionatul Mondial de juniori să obţinem rezultate deosebite, nu doar să participăm. Vrem să profităm că avem pârtia de sanie naturală, putem să ne pregătim pe ea şi să ne creăm din aceasta un avantaj”, a precizat Octavian Pungovschi.

„Va fi o săptămână concentrată, de mari competiţii, din 16 până în 23 februarie. Ne concentrăm toate eforturile spre acest obiectiv foarte important. Anul trecut au participat sanieri din 12 ţări, anul acesta vor veni sportivii americani şi cei din Noua Zeelandă” - Octavian Pungovschi, directorul Clubului Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei
Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei