Aproximativ 11.000 de lei, adunați de social-democrați în urma spectacolului caritabil de la Vatra Dornei

Aproximativ 11.000 de lei au fost adunați în urma spectacolului caritabil ”O seară magică” organizat la Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei, de femeile și tinerii din PSD Suceava, bani care au avut ca destinaţie ajutorarea lui David, Mihnea şi Adelin, trei copii cu dizabilități severe, care au nevoie de tratament costisitor.


”Fiecare caz a primit un cec cu suma de 3.583 de lei, înmânat reprezentanților din partea familiei celor trei copii”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ioana Maftei. Aceasta a subliniat că peste 350 de participanți au luat parte la momentele artistice, muzică folk, colinde, teatru, muzică şi dansuri populare susţinute de Ansamblul „Poieniţa” din Poiana Stampei, Trupa de teatru „Altfel” din Vatra Dornei, Grupul Folk „Crenguţa de Brad” din Şaru Dornei, Eliza Hechelciuc din Cârlibaba, Grupul de colindători sub îndrumarea profesoarei Liuţa Jucan, Ivaşcu Daiana din Vatra Dornei şi Grupul Vocal de Colinde Tradiţionale „Flori de pe Dorna” al Asociaţiei Vechea Bucovină.

Printre invitați s-au numărat președinta Organizației Județene de Femei a PSD Suceava, Oana Pintilei, liderul de la tineret, Alexandru Solcan, senatorul de zonă, Neculai Bereanu, vicepreședintele PSD Vatra Dornei, Boca Roman, primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, precum și alți membri marcanți ai PSD Suceava.

La licitația cu scop caritabil, senatorul Neculai Bereanu a achiziționat o icoană pe care a ținut să o doneze unuia din cei trei copii cu dizabilități, lui Adelin, cel mai mic ca vârstă.
Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei