Rezultate Cupa Golden Brau la minifotbal, desfasurata la Vatra Dornei

Baza sportivă Yanis Stadium din Vatra Dornei a găzduit în week-end-ul trecut Cupa Golden Brau la minifotbal, o competiţie organizată de firma Maxi Sport din localitate. Turneul a fost unul de cel mai înalt nivel, de aceea întrecerea a fost aleasă să fie urmărită pe viu de însuşi Răzvan Burleanu, conducătorul forului european şi preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, de vicepreşedinţii Paul Costaş, Ioan Onicaş şi Gabi Bădescu, dar şi de Tiberiu Lajos, selecţionerul echipei naţionale a României la minifotbal.


Organizatorul turneului, Ionel Spânache, a reuşit să convingă să participe la competiţia de la Vatra Dornei câteva dintre cele mai bune formaţii de minifotbal din ţara noastră, în frunte cu multipla campioană naţională Magic Iaşi, Fenix Piatra Neamţ, Design Construct Braşov, Ductil Buzău, Oxford Iaşi, Abcoz Galaţi sau Salamandra Zalău. Judeţul Suceava a fost reprezentat în concurs de titrata Railex, dar şi de de două grupări dornene aflate la început de drum, precum Maxi Sport şi Aqua Carpatica.

În urma luptei acerbe din faza grupelor, formaţiile Magic Iaşi, Design Construct Braşov, Fenix Piatra Neamţ şi Railex Suceava au obţinut calificarea în careul de aşi. În semifinale, Fenix Piatra Neamţ a trecut cu scorul de 5-2 de Design Construct Braşov, în vreme ce Railex Suceava a dispus cu 3-0 de multipla campioană naţională Magic Iaşi, după o evoluţie încântătoare. Formaţia patronată de Ilie Lahman şi-a menţinut nivelul ridicat al jocului şi în marea finală, pe care a avut ghinionul să o piardă în urma executării loviturilor de departajare, 3-4 cu Fenix Piatra Neamţ. Cei de la Railex s-au consolat însă cu faptul că doi dintre echipierii lor, Ionel Nemeş şi Andrei Irimia au fost desemnaţi drept cel mai bun jucător al turneului, respectiv golgeterul competiţiei.

„Cu întreceri de acest gen încercăm popularizarea acestui frumos sport la Vatra Dornei. Competiţia a fost de un înalt nivel, meciurile au fost spectaculoase, ceea ce a făcut ca fiecare partidă să fie urmărită în mod constant de 400-500 de spectatori. Cum era şi normal, de cea mai mare susţinere s-au bucurat echipele dornene Maxi Sport şi Aqua Carpatica, care au lăsat o impresie frumoasă”, a declarat managerul turneului, Ionel Spânache. Aşa cum îi stă bine unei competiţii de o asemenea anvergură şi distincţiile puse la bătaie de organizatori au fost pe măsură, pe lângă tradiţionalele cupe, diplome şi medalii, echipele laureate şi cei mai buni jucători ai turneului fiind premiaţi cu echipament sportiv de firmă şi multe alte produse din partea sponsorilor.
Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei