Tânăr în stare gravă la spital, după o bătaie la discotecă

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost adus ieri dimineață în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, după o bătaie la discotecă. Victima, Marius Dascălu, din comuna Şaru Dornei, a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, fiind supusă de urgenţă unei intervenţii chirurgicale, medicii apreciind că viaţa i-a fost pusă în pericol.


Din primele date furnizate de poliţie, tânărul a fost victima unei agresiuni petrecute în jurul orei 4:30, la o discotecă de pe raza localităţii Neagra Şarului.

În agresiune ar fi fost implicaţi victima şi fratele acesteia, Cristian Dascălu, de 26 de ani, şi alţi patru tineri din localitate, Vasile Bordei, Marius Andron, Petrişor Ţarcă şi Alexandru Iordache.

Victima, susţin poliţiştii, ar fi fost lovită cu un scaun în cap. Cercetările sunt continuate de judiciariştii Poliţiei Vatra Dornei, în funcţie de concluziile medicilor şi de evoluţia stării de sănătate a victimei urmând să fie făcută încadrarea juridică a faptei.


Anchetatorii încearcă să afle împrejurările în care s-a petrecut agresiunea, fiind luată în calcul şi o eventuală tentativă de omor.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei