Bogadi Mariage Vatra Dornei si-a lansat noul site web de prezentare !


Ieri, 04.04.2013, Agentia de Organizari si Aranjamente Evenimente Bogadi Mariage Vatra Dornei si-a lansat noua versiune a site-ului web de prezentare: www.bogadimariage.ro. Fata de versiunea anterioara noul site beneficiaza de un design mai modern, mai elegant si sunt prezentate mult mai multe informatii si fotografii.

Site-ul este structurat in mai multe pagini si anume:


- Pagina de Servicii - sunt descrise in detaliu gama de servicii, acestea fiind impartite in: Aranjamente Sala, Aranjamente Intrare, Aranjamente Florale, Accesorii si Efecte Speciale si Consultanta / Intermediere Servicii.

- Galeria Foto - Pot fi vizionate un număr impresionant de fotografii cu serviciile oferite, clasificate pe fiecare clasa in parte.

- Portofoliu Evenimente - Puteti vedea fotografii de la majoritatea evenimentelor de care Bogadi Mariage s-a ocupat, acestea fiind prezentate dupa anul in care au avut loc si locatia in care s-au desfasurat.

- Parteneri & Colaboratori - Sunt prezentati parteneri si colaboratori din domenii conexe profilului de activitate al Bogadi Mariage

- Date de Contact - Puteti vedea detalii despre cum puteti lua legatura cu Bogadi Mariage


Pe langa lansare noului site, vor fi prezentate in perioada ce urmeaza doua noi proiecte online Bogadi Mariage si anume:

Produse.BogadiMariage.ro - In termen de aproximativ o saptamana va fi prezentat un catalog online de produse al Bogadi Mariage care va cuprinde o gama variata de Invitatii, Marturii si Diverse Accesorii pentru Nunti, Botezuri si Petreceri.

www.NuntiVatraDornei.ro - Vizitatori vor putea gasi furnizori din zona Dornelor pentru diverse activitati ce au legatura cu nuntile, vor fi prezentate articole despre ultimele tendințe în acest domeniu, sfaturi utile și multe altele.


Va invitam sa vizitati noul site Bogadi Mariage si contactati-ne pentru a va fi alaturi in cele mai importante momente ale vietii dumneavoastra si a va oferi un eveniment plin de eleganta si stil

Echipa Bogadi Mariage Vatra Dornei

Tel: 0723 226 333 , 0723 209 623 , 0724 280 897

0758 264 234 (0758 BOGADI)

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei