Punct final al Cupei Mondiale pe pista naturala, la Vatra Dornei!

Ultima etapa a Cupei Mondiale de sanie pe pista naturala, desfasurata la Vatra Dornei, n-a produs schimbari la varf. La feminin s-a impus Ekaterina Lavrentieva-Rusia, 600 puncte, urmata de italiencele Evelin Lauthaler, 455 si Greta Pinggera, 430. Aceeasi a fost si ordinea in proba care a incheiat concursul.


Intrecerea masculina i-a revenit italianului Patrick Pignetter, 524, secondat de conationalul Hannes Clara, 440 si de austriacul Thomas Kammerlander, 420. Pignetter si Kammerlander au fost in aceeasi ordine pe podium in concursul de astazi, al doilea clasandu-se austriacul Michael Scheikl.

Reprezentantii nostri s-au comportat bine la Cupa Natiunilor ocupand urmatoarele pozitii: 5 la feminin-Stefania Coubis, 6 in competitia pe echipe (Anisoara Hutopila, Adrian Filimon, Bogdan Morosan), 7, 9 si 11 la masculin (Bogdan Morosan, Liviu Croitoru, Marian Negotei).


Proba de dublu din cadrul Cupei Mondiale a fost castigata de fratii austrieci Christopher si Andreas Kopfer, 1: 16,47, podiumul fiind completat de Alexandr Egorov, Piotr Popov-Rusia, 1: 16,54 si de Patrick Pignetter-Florian Clara, 1: 16,55. Romanii Bogdan Morosan si Alexandru Valcan au incheiat pe 9, cu 1 28,84.


SURSA: SPTFM.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei