Bărbat de 36 de ani din Ciocanesti, mort in urma exploziei unei centrale termice

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Ciocăneşti, judeţul Suceava, şi-a pierdut viaţa miercuri dimineaţă, după ce centrala termică a locuinţei a explodat. Potrivit IPJ Suceava, totul s-a petrecut aproape de orele 07:00. Iniţial, victima se pregătea să plece la serviciu şi chiar a ajuns până la poarta gospodăriei când a fost strigat şi întors din drum de către mama sa care observase că din încăperea centralei ieșeau aburi.


Locul acesteia era într-o anexă din spatele casei fiind vorba de o centrală termică, confecţionată artizanal şi căptuşită cu cărămidă. La scurt timp după ce bărbatul a intrat în încăpere, s-a auzit o explozie puternică şi văzând că victima nu mai iese de acolo, femeia a alertat-o pe nora sa şi un vecin care a solicitat ajutor la numărul de urgenţă 112.

„Din cercetări s-a stabilit că cel mai probabil, datorită montării necorespunzătoare a elementelor de siguranță după supapa de sens, datorită blocării acesteia din urmă s-a acumulat presiune prea mare în cazan și acesta a explodat, aruncând învelișul de cărămidă care l-a lovit mortal pe bărbat”, ne-a declarat insp.princ. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.


Cadavrul a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru a se efectua necropsia, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs explozia.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei