UPC ofera internet gratuit şi multe premii la concursurile de schi în al doilea weekend al Serbărilor Zăpezii

UPC România susţine ediţia 2013 a Serbărilor Zăpezii din Vatra Dornei şi aduce experienţa celui mai rapid internet din România, Fiber Power, în centrul oraşului, dar şi pe pârtiile Veveriţa şi Parc. Cele trei hot spot-uri instalate de UPC în Vatra Dornei le permit tuturor să navigheze gratuit pe internet, în perioada 9-17 februarie.


Pe lângă oferirea de Wi-Fi gratuit în perioada Serbărilor Zăpezii, UPC a mai pregătit o surpriză localnicilor şi turiştilor care vin în Vatra Dornei în această perioadă. Pe 17 februarie, UPC organizează pe pârtia Veveriţa un concurs de schi pentru amatori.

Aşa cum am aflat de la Ştefan Stanciu, manager regional comunicare UPC România, soluţia de hotspot implementată de UPC în Vatra Dornei aduce experienţa digitală pentru toţi cei care doresc să testeze internetul Fiber Power pentru a naviga online, cu viteze de până la 100 Mbps. Ei au astfel ocazia să împărtăşească celor dragi imagini din Vatra Dornei, să acceseze online conţinutul dorit şi să corespondeze prin e-mail sau reţele de socializare cu familia şi prietenii. Zonele în care UPC oferă internet gratuit sunt pârtia Parc, pârtia Veveriţa şi Parcul Central din Vatra Dornei, în zona cazinoului. Astfel, în perioada 9-17 februarie, toţi cei care ajung în zonele hot spot-urilor UPC vor putea să se conecteze liber la internet de pe telefon, tabletă sau laptop.

Ştefan Stanciu a declarat: “Iubitorii sporturilor de iarnă care schiază duminică, 17 februarie, pe pârtia Veveriţa, vor avea şansa ca, pe lângă distracţie, să câştige şi premiile puse în joc de UPC. Concursul de schi va fi organizat pe două categorii – fete şi băieţi – fiecare dintre aceste două categorii având două grupe de vârstă (18-35 ani şi peste 35 de ani). Înscrierile se fac la hot spot-ul UPC de la Salvamont, iar concursul va fi organizat duminică, 17 februarie, începând cu ora 11.00. Pe lângă această competiţie de schi, UPC organizează şi alte concursuri, pentru toţi cei care vin să se distreze pe pârtia Veveriţa din Vatra Dornei”.

Participanţii la concursurile organizate de UPC au şansa de a câştiga accesorii pentru schi şi multe alte premii.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei