Alegeri Parlamentare 2012 - Care este deputatul si senatorul tau preferat ? Completeaza Sondajul VatraDorneiLive.ro !

VatraDorneiLive.ro va cere din nou parerea in legatura cu un subiect de actualitate si anume Alegerile Parlamentare 2012. Dupa cum se stie, astazi 09 Decembrie 2012, romanii sunt chemati la urne pentru a alege componenta viitorului Parlament, respectiv candidatii preferati pentru posturile de deputati si senatori.

In cadrul alegerilor din judetul Suceava, exista 10 colegii pentru Camera Deputatilor si patru colegii pentru Senat. Vatra Dornei face parte din Colegiul 9 pentru Camera Deputatilor si Colegiul 1 pentru Senat.


In sondajul de mai jos avem rugamintea sa ne precizati candidatul dvs. preferat pentru postul de deputat, respectiv senator, in colegiul din care Vatra Dornei face parte. Mai exact, ar trebui sa alegeti candidatul cu cu care ati votat sau urmeaza sa votati. La prima intrebare este necesar sa indicati clasa de varsta in care va incadrati, urmand ca ulterior sa puteti continua sondajul. Din moment ce nu cerem nici un fel de date personale va garantam ca raspunsurile pe care le furnizati sunt stiute doar de dumneavoastra si atat.


Rezultatele inregistrate le vom face cunoscute la ora 21, dupa ce se vor inchide si sectiile de votare. Practic prin acest sondaj dorim sa facem un mic exit-poll online, urmand a vedea ulterior, dupa aflarea rezultatelor oficiale, ce relevanta a avut.

Bazandu-ne pe corectitudinea si sinceritatea dumneavoastra, va rugam sa completati chestionarul si va multumim anticipat pentru acest lucru !






( Hide )
  1. Buna initiativa dar majoritatea votantilor usl nu prea stiu sa foloseasca netul decat pt ,,copy paste" asa ca ma indoiesc de precizia sondajului

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei