Restricţia de circulaţie din pasul Mestecăniş pentru maşinile grele a fost ridicată

Restricţia de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj pe DN 17, în pasul Mestecăniş, a fost ridicată. Anunţul a fost făcut de prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, care precizase anterior că traficul greu a fost oprit în jurul orei 14:00 timp de aproximativ o oră pe DN 17, în pasul Mestecăniş.


Sinescu a spus că împreună maşinile de mare tonaj au fost oprite în zona municipiului Vatra Dornei şi a comunei Pojorâta, astfel încât utilajele de deszăpezire să poată interveni în zona pasului Mestecăniş. „Am acţionat împreună cu poliţia pentru a opri maşinile de mare tonaj. Ţin să precizez că această măsură a fost luată doar pentru traficul greu, maşinile mici circulând în continuare pe DN 17, în zona pasului Mestecăniş”, a declarat Sinescu.

El a arătat că drumurile naţionale din judeţ sunt deschise circulaţiei rutiere. Prefectul a arătat că au existat câteva blocaje rutiere de scurtă durată, însă circulaţia a fost deblocată după intervenţia utilajelor de deszăpezire.

În judeţul Suceava continuă să ningă, pe unele drumuri traficul fiind îngreunat din cauza unor maşini de mare tonaj care nu au mai putut înainte pe drumurile în pantă. Un astfel de caz s-a înregistrat în Suceava, pe Calea Unirii, în zona Grupului Şcolar, unde două tiruri nu au putut să urce spre zona centrală. Cele două tiruri şi-au continuat drumul după intervenţia utilajele de deszăpezire. De asemenea, circulaţia a fost restricţionată pentru scurt timp pe ruta ocolitoare a Sucevei în interiorul comunei Şcheia.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei