Cezar Cioată îl critică pe parlamentarul din zona de munte a judeţului Suceava

Cezar Cioată, candidatul PP-DD pentru un post de deputat pe Colegiul 9 Vatra Dornei, îl critică pe actualul parlamentar ales în această circumscripţie electorală.

Cioată consideră că deputatul Dumitru Pardău nu s-a implicat suficient în rezolvarea unor probleme stringente pentru valea Bistriţei, deşi poziţia pe care o ocupa atât în cadrul partidului, cât şi în Camera Deputaţilor i-ar fi permis acest lucru.


„Valea Bistriţei a fost uitată cu desăvârşire de către alesul nostru, domnul deputat Pardău. Mă refer aici, în primul rând, la drumurile dinspre Broşteni spre Vatra Dornei şi la cel de la Iacobeni la Cârlibaba. Arată ca acum 100 de ani, iar dacă domnul Pardău ar fi insistat la Bucureşti pentru ca aceste drumuri să fie o prioritate acum şi oamenii din această zonă ar fi putut circula cu maşinile în condiţii normale”, a precizat candidatul PP-DD din Colegiul 9 Vatra Dornei.

În opinia lui Cezar Cioată, lipsa unor drumuri practicabile se răsfrânge direct asupra nivelului de trai al populaţiei.

Căile rutiere sunt practic o barieră pentru turiştii care doresc să viziteze zona de munte a judeţului Suceava, iar aceasta înseamnă probleme majore pentru cei care doresc să dezvolte o afacere în acest domeniu.


„Din punctul meu de vedere, domnul deputat Dumitru Pardău nu mai poate fi reprezentantul oamenilor din această zonă în Parlamentul României. Dumnealui a candidat din partea unui partid, iar acum se află într-o altă formaţiune politică, ceea ce se numeşte traseism politic. Stau şi mă întreb, unde o să-l găsim peste patru ani?”, a spus Cezar Cioată.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei