Barbat din Saru Dornei, mort dupa ce a fost batut cu ciocanul de un consatean

Un barbat din Saru Dornei a murit dupa ce afost lovit cu salbaticie de un consatean. Barbatul a fot lovit cu un ciocan in cap si a suferit leziuni foarte grave.


Postul de Politie Saru Dornei, a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca S. Ilie, de 56 ani, a fost batut in locuinta lui T. Dumitru, de 51 ani, ambii din localitate. Cu ocazia verificarilor a rezultat ca, in seara zilei de 25.11.2012, S. Ilie s-a deplasat la locuinta lui T. Dumitru, unde cei doi au consumat bauturi alcoolice. La un moment dat petrecaretii s-au luat la cearta, cearta a degenerat iar T. Dumitru l-a lovit pe S. Ilie in interiorul locuintei si curtii cu ciocan, cauzandu-i multiple leziuni corporale.

Agresatul a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra-Dornei, ulterior fiind transportat la Spitalul Judetean Suceava, unde in jurul orei 02.00, a decedat din cauza leziunilor cranio – cerebrale grave.


Cauza a fost preluata de un procuror criminalist, urmand ca in functie de rezultatul necropsiei sa se dispuna procedural.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei