Hoţii i-au furat din casă bijuterii de 7.000 lei

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Dorna Candreni a sunat la 112 şi a sesizat faptul că hoţii au intrat în casă şi au furat mai multe bijuterii din aur în valoare de 7.000 lei.


Echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei s-a deplasat la acesta şi a constatat că în jurul orei 09.30 bărbatul a plecat în municipiul Vatra Dornei pentru tratament balnear lăsând uşa de la balconul de la parter deschisă pentru aerisire. Când s-a întors la domiciliu, în jurul orei 15.00, a constatat lipsa unor bijuterii din aur pe care le avea în sertarul de la noptiera din dormitor.

Investigaţiile făcute de poliţişti au scos la iveală faptul că în timp ce Toma D. era plecat la băi, în jurul orei 12.30 - 13.00, lângă locuinţa sa a fost parcată o maşină înmatriculată în străinătate, în care se aflau patru persoane, două femei şi doi bărbaţi. Poliţiştii spun că cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat” pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei