Rupt de beat, un barbat din Carlibaba a scapat cu viata in urma unui accident rutier provocat chiar de el

Un bărbat de 39 de ani din localitatea Cârlibaba, judeţul Suceava, se poate considera cel mai norocos om din lume după ce, pe parcursul zilei de duminică, a fost autorul unui grav accident de circulaţie din care a scăpat doar cu răni uşoare.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul rutier a avut loc în jurul orelor 13:45 pe DN 2E, în interiorul oraşului Vicovu de Sus. Aici, bărbatul, după ce a consumat mai multe pahare de alcool, se plimba cu un motoscuter înregistrat cu număr de Italia, dar pentru că nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism condus de un localnic de 54 de ani.

În urma impactului, motoscuterul a ricoşat pe cealaltă bandă de mers unde s-a răsturnat şi a fost lovit de un alt autovehicul la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani din comuna Brodina.

Conducătorii autototurismelor au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, dar când organele de poliţie au trecut şi la verificarea mopedistului, care din fericire purta cască de protecţie şi a scăpat ca prin minune doar cu câteva zgârieturi, cu greu şi-au dat seama cum de bărbatul mai era în stare să conducă motoscuterul, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei