Fostul primar din Vatra Dornei, Ioan Moraru, numit şef al Companiei Naţionale a Uraniului

Fostul primar al municipiului Vatra Dornei liberalul Ioan Moraru, a fost numit în funcţia de director general al Companiei Naţionale a Uraniului. El şi-a preluat atribuţiile începând cu 1 septembrie, iar săptămâna viitoare se va deplasa în teren, inclusiv la Crucea, pentru a se pune la punct cu problemele din teritoriu.

„Nu aş fi acceptat această funcţie dacă nu eram în domeniu. Nu vreau să fac război în companie, dar vreau să dispară discrepanţele salariale actuale, iar oamenii care lucrează în producţie să fie suficient de motivaţi pentru a nu declanşa acţiuni de protest, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu o lună de zile. Vreau ca presiunea socială să fie cât de mult atenuată, în special în rândul oamenilor care lucrează în subteran”, a precizat Ioan Moraru.

Odată cu venirea noului şef al Companiei Naţionale a Uraniului în teritoriu se aşteaptă şi schimbarea unor directori de sucursale.


Ioan Moraru a fost primar al municipiului Vatra Dornei timp de două mandate, în perioada 1996-2000 şi 2008-2012, iar între aceste intervale a deţinut funcţia de director al MinBucovina Vatra Dornei.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei