Accident cu patru răniţi, din cauza vitezei, într-o curbă deosebit de periculoasă

Un şofer în vârstă de 19 ani, care nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a provocat un accident în lanţ, în care au fost implicate trei maşini şi în urma căruia au fost rănite patru persoane. Accidentul rutier s-a petrecut loc luni, în jurul orei 17.30, pe DN 17, între Iacobeni şi Vatra Dornei.

Conform anchetei poliţiei, Ovidiu G., şoferul în vârstă de 19 ani, din judeţul Iaşi, conducea autoturismul pe direcţia Vatra Dornei - Suceava şi, ajungând într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra volanului, intrând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu maşina condusă regulamentar de Vasilică R., în vârstă de 26 de ani, din municipiul Bucureşti. Din impact, maşina lovită a fost proiectată într-un alt autoturism, condus de Pavel C., în vârstă de 26 de ani, din comuna Cârlibaba.


În urma impactului au fost răniţi cei doi şoferi care se deplasau regulamentar şi încă doi pasageri din maşinile acestora. Din fericire, cele patru victime nu au fost diagnosticate cu leziuni grave.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei