La Vatra Dornei a avut loc concursul „Muzritm”, etapa judeţeană

Vineri, 6 aprilie, la Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei s-a desfăşurat etapa judeţeană a Concursului Naţional de Interpretare Vocal Instrumentală a Muzicii Uşoare pentru Copii şi Tineret „Muzritm”,ediţia a XVIII-a, activitate aflată în Calendarul Activităţilor Educative al Ministerului Educaţiei.

La concurs au participat solişti şi formaţii de muzică uşoară de la cluburile copiilor din Rădăuţi, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Şcoala „Iorgu G. Toma” Vama şi Centrul Şcolar Câmpulung Moldovenesc.

Juriul a fost format din profesori de muzică şi a fost prezidat de asist. univ. dr. Daniel Dragomirescu, de la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi.

După evoluţia scenică a tuturor concurenţilor, juriul a acordat locul I următoarelor formaţii şi solişti: Anca Şcheul, de la Clubul Copiilor Rădăuţi, Cristina Chiselenco, de la Filiala Siret a Clubului Copiilor Rădăuţi, Loredana Costea şi formaţia Nord-Nord Est, de la Clubul Copiilor Vatra Dornei, Elena Nuţescu şi formaţia CSC aCentrului Şcolar Câmpulung Moldovenesc, Ştefan Rusu şi formaţia Floare de Colţ, de la Clubul Copiilor Câmpulung Moldovenesc, formaţia Mesaj GH, de la Clubul Copiilor Gura Humorului, Formaţia vocală cu acompaniament de la Şcoala „Iorgu G. Toma”, Vama.


Câştigătorii locurilor I vor participa la faza finală a Concursului Naţional „Muzritm”, organizată la Vatra Dornei în luna iulie, ne-a spus prof. Vasile Moroşan, directorul Clubului Copiilor din Vatra Dornei.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei