Cezar Ioja, susţinut de pensionari în cursa pentru Primăria Vatra Dornei

Candidatul independent Cezar Ioja va avea parte de susţinerea pensionarilor dorneni în lupta pentru câştigarea fotoliului de primar al acestei localităţi de interes naţional. Peste 400 de oameni s-au adunat sâmbătă la amiază la Casa de Cultură din Vatra Dornei, ocazie cu care au avut loc discuţii între pensionari şi Cezar Ioja.

Cei 12 oameni care au vorbit şi-au exprimat nemulţumirea vizavi de situaţia în care a ajuns oraşul pe care ei l-au construit cu trudă şi sudoare, dar şi modul în care actuala conducere a Primăriei Vatra Dornei înţelege să gestioneze problemele curente.
Cu ocazia acestei întâlniri a fost anunţată şi decizia Adunării Generale a „Asociaţiei Pensionarilor Dorna 2003”. Acest for a hotărât, în unanimitate, susţinerea candidatului independent Cezar Ioja la alegerile din luna iunie 2012, pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei.

De asemenea, „Asociaţia Pensionarilor Dorna 2003” a fost de acord cu programul „Împreună salvăm Dorna”, propus de candidatul Cezar Ioja, şi a lansat un apel către ceilalţi dorneni, indiferent de vârstă sau preferinţe politice, să se implice în susţinerea acestui proiect.

„Cezar Ioja este singurul candidat capabil să redreseze Vatra Dornei”

Ioan Nastase, preşedintele „Asociaţiei Pensionarilor Dorna 2003”, a ţinut să explice şi decizia sa şi a celorlalţi pensionari de a-l susţine pe Cezar Ioja şi nu un alt candidat. În primul rând, Nastase crede că actualul primar a făcut de ruşine întreg oraşul, pe care în loc să-l conducă spre bunăstare l-a dus către faliment. În privinţa celorlalţi candidaţi, preşedintele „Asociaţiei Pensionarilor Dorna 2003” este de părere că au făcut afaceri cu statul, urmărindu-şi doar propriile interese, nu şi pe cele ale oamenilor simpli.



„În cei patru ani de mandat, domnul Ioan Moraru nu a făcut decât rele şi datorii. Din taxele şi impozitele pe care noi le plătim el şi-a achitat o amendă luată pentru o licitaţie eronată. Despre domnul Ilie Boncheş ştim doar că a trecut de la un partid la altul şi a luat subvenţii de şapte miliarde de lei vechi de pe păşunile luate de la Primăria Vatra Dornei. Singurul în care avem încredere şi suntem convinşi că are capacitatea să redreseze Vatra Dornei este Cezar Ioja”, a punctat Ioan Nastase.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei