Tânărul care a sechestrat şi lovit o femeie pentru o reclamaţie la poliţie, liber după 24 de ore de arest

Tânărul din comuna Iacobeni reţinut vineri după-amiază şi introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava sub acuzaţia că şi-a sechestrat şi lovit fosta concubină, după ce aceasta l-a reclamat la poliţie, s-a întors în libertate a doua zi, sâmbătă, după ce ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore emisă pe numele său a expirat.

Magistraţii au decis că faptele lui Nicolae Nichituş, în vârstă de 26 de ani, nu sunt atât de grave pentru a se impune arestarea preventivă, fiind suficientă emiterea unei interdicţii de a părăsi localitatea de domiciliu, concomitent cu obligaţia suspectului de a nu se apropia sau a avea vreun contact cu victima.

Reamintim că o femeie în vârstă de 34 de ani, din Iacobeni, a reclamatul că Nicolae Nichituş, fostul ei concubin, a constrâns-o să se urce în maşina lui, un Audi A6, ducând-o împotriva voinţei sale de la Vatra Dornei spre Iacobeni.

Pe drum, a relatat victima, fostul iubit a lovit-o în abdomen şi i-a cerut să-şi retragă urgent plângerile depuse la poliţie, două la număr, în care aceasta reclama că este ameninţată de Nichituş.Incidentul s-ar fi petrecut în cursul zilei de miercuri, 14 martie, victima sesizând poliţia a doua zi.

Tânărul de 26 de ani s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi loviri şi alte violenţe.


În vara anului trecut, acelaşi Nicolae Nichituş, zis „Nucu”, s-a ales cu dosar penal pentru incendierea maşinii Volkswagen aparţinând lui Bogdan Moroşan, tot din Iacobeni.

Ulterior, din anchetă a mai rezultat că „Nucu” avea o relaţie cu fosta soţie a păgubitului, cei doi fiind rivali în dragoste. Fosta soţie a lui Bogdan Moroşan este nimeni alta decât femeia sechestrată acum câteva zile de Nichituş.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei