Accident de munca petrecut miercuri seara la o societate de îmbuteliere a apei minerale din Dorna Candreni

O femeie în vârstă de 43 de ani din localitatea Dorna Candrenilor, judeţul Suceava, putea să rămână fără un braţ după ce din neatenţie şi-a prins mâna în banda rulantă la care lucra.

Potrivit cercetărilor efectuate de lucrătorii Secţiei Poliţie nr.15 Vatra Dornei, judeţul Suceava, accidentul de muncă a avut loc în jurul orelor 20:30 în timp ce femeia se afla în schimbul doi al unei unităţi comerciale care se ocupă cu îmbutelierea apei minerale şi are punct de lucru în Poiana Negri.

„Angajata lucra la o bandă de îmbuteliere, în zona dispozitivului denumit „paletizator”, care stivuieşte navetele cu un braţ metalic, acţionat mecanic, având mobilitate pe verticală. În jurul orelor 20.30, în timp ce lucra la banda de îmbuteliere, aceasta s-a accidentat la braţul drept, care i-a fost prins între navetele de pe bandă şi braţul metalic, mobil al paletizatorului” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.


Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal Vatra Dornei în vederea acordări de îngrijiri medicale cu „fractură de humerus la braţul drept, excoriaţii cot drept” iar în paralel au fost anunţaţi şi inspectorii din cadrul ITM Suceava care continuă cercetările.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei