Trupa RELOAD Vatra Dornei a castigat "Cupa Liceelor la Street Dance"

Dupa munca si rasplata! Dupa mult efort si stres, au fost desemnate cele mai bune echipe de street dance. Din Bistrita-Nasaud castigatoare a iesit echipa B-Cult, de la Colegiul National "Andrei Muresanu", iar la sectiunea "alte judete" castigatori au fost elevii din Vatra Dornei.

In aceasta dupa-amiaza s-a desfasurat cea de-a IV-a editie a "Cupei Liceelor la Street Dance" la care au participat elevii din 18 scoli din Bistrita-Nasaud si din alte judete. Peste 1000 de bistriteni au urmarit cu "sufletul la gura" spectacolul facut de dansatori. Atmosfera a fost intretinuta si de catre membrii formatiei R.O.A care au incantat publicul bistritean.

Din Bistrita-Nasaud, locul I a fost ocupat de catre trupa B-Cult de la Colegiul National „Andrei Muresanu”, castigatorii locului II au fost membrii trupei Electriks de la Colegiul Tehnic "Infoel", iar locul III a fost ocupat de trupa Under Image de la Liceul cu Program Sportiv.

Locul I a castigat o cupa, medalii, intrare la piscina de la Casa Ema, un week-end la o cabana si produse cosmetice Avon. Castigatorii locului II au si ei parte de o intrare la piscina de la Casa Ema, servicii de hairstyle oferite de un salon de cosmetica si produse cosmetice Avon, iar castigatorii locului III au fost premiati cu intrare la piscina si produse cosmetice Avon.

La sectiunea "alte judete" cei care au iesit pe locul I au fost trupa Reload de la Liceul Teoretic "Ion Luca" - Vatra Dornei, pe locul II - trupa Zoom Da Boom de la Liceul Teoretic "Vasile Alecsandri", Iasi, iar cea care a ocupat locul III a fost trupa Street Groove de la Grup scolar "Petru Maior" din Reghin.


Cei care au ocupat primele trei locuri la sectiunea „alte judete” au primit si ei cupe, medalii si produse cosmetice. Ocupantii locului I vor beneficia si de transport gratuit dus-intors la finala nationala de la Bucuresti.




( Hide )
  1. Bravo !tuturor tinerilor de la trupa Reload,care ne fac mandri.Succes pe mai departe la faza nationala! :)

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei