Flutur: PD-L va face orice pentru a câştiga Primăria Vatra Dornei

Preşedintele PD-L Suceava şi al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că democrat-liberalii vor face orice pentru a câştiga funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei. Flutur s-a declarat „supărat şi îngrijorat” de faptul că în Vatra Dornei a fost întrerupt iluminatul stradal în aproape întreg municipiul.

Întrebat dacă democrat-liberalii şi-au stabilit candidatul pentru Primăria Vatra Dornei, Gheorghe Flutur a spus că PD-L încă mai face sondaje în acest sens. „Voi face orice ca noi să câştigăm Primăria Vatra Dornei, pentru a avea un primar care să se mobilizeze şi să ceară sprijin atunci când este cazul. Vrem ca şi Vatra Dornei să intre în acelaşi ritm cu celelalte oraşe, cum ar fi Suceava, Fălticeni sau Rădăuţi. Eu pot să spun că fac orice pentru ca Primăria Vatra Dornei să vină la PD-L sau la formaţiunea sub care vom candida”, a spus Gheorghe Flutur.

El a arătat că actualul primar din Vatra Dornei, Ioan Moraru, nu a solicitat sprijin de la Consiliul Judeţean pentru a reuşi să plătească datoriile pe care le are la energia electrică. Flutur a spus că nu este normal ca o staţiune turistică să rămână în beznă, iar conducerea primăriei să nu solicite sprijin pentru a rezolva această problemă.

„Am înţeles că miercuri seara, în Vatra Dornei, luminile erau aprinse doar pe pârtie. Noi am mai întins o mână de ajutor Dornei, când am dat bani pentru încălzire şi pentru spital. Acum nu au cerut nici un fel de sprijin. Voi vedea în zilele următoare ce voi face. Dacă lucrurile continuă să meargă aşa, fără să-mi ceară ajutorul, o să-i rog pe oamenii noştri de acolo să ne spună dacă este nevoie să facem o şedinţă extraordinară de Consiliu Judeţean pentru a aloca nişte resurse pentru a aprinde becurile”, a mai declarat Gheorghe Flutur.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei