Comunicat de presa PSD Vatra Dornei in legatura cu candidatul la primaria municipiului

Comunicat de presa PSD organizatia Vatra Dornei

In urma sedintei Biroului Executiv municipal Vatra Dornei si a evaluarilor sociologice facute, Organizatia Partidului Social Democrat Vatra Dornei a hotarat sustinerea candidaturii pentru fuctia de Primar al Municipiului Vatra Dornei a domnului Cezar Ioja.

Decizia a fost luată în cadrul Biroului executiv municipal a Organizaţiei PSD Vatra Dornei în urma rezultatelor sondajelor de opinie efectuate care îl clasează pe candidatul PSD pe primul loc în opţiunea dornenilor. Mai mult, Roman Boca a subliniat că social-democraţii vor chiar să participe cu listă proprie de candidaţi pentru Consiliul Local din Vatra Dornei.

„În urmă cu două săptămâni am avut negocieri la Vatra Dornei, când domnul Alexandru Băişanu a anunţat că în situaţia în care sunt probleme cu desemnarea unui candidat comun, protocolul USL prevede negocieri, organizarea de sondaje comune sau fiecare partid va avea candidat propriu. Ori la acea şedinţă, Alexandru Băişanu a spus că este împuternicit de Biroul judeţean al PNL Suceava să spună că liberalii au hotărât că la Vatra Dornei va candida Ioan Moraru, iar de aici încolo putem negocia în jos. Mai mult seamănă a dictat decât a negociere”, a declarat Roman Boca.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei