PSD vrea un sondaj comun cu PNL pentru desemnarea candidatului de la Vatra Dornei - SONDAJ

Liderul social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, consideră că soluţia pentru deblocarea problemei de la Vatra Dornei, acolo unde USL nu a ajuns la un consens pentru desemnarea unui candidat comun la primărie, este organizarea unui sondaj de opinie comun PNL-PSD.

Afirmaţiile lui Nechifor au fost făcute după ce preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat că liberalii nu sunt dispuşi să renunţe la candidatura actualului primar din Vatra Dornei, Ioan Moraru, în favoarea candidatului PSD, omul de afaceri Cezar Ioja.

Atât Alexandru Băişanu, cât şi Cătălin Nechifor au anunţat recent că la Vatra Dornei există o problemă cu privire la desemnarea unui candidat comun.

Mai mult, orice posibilitate de dialog pe această temă în cadrul USL a fost anulată de Alexandru Băişanu, care a declarat în mod clar că PNL îl va avea candidat pe Ioan Moraru, iar alte sondaje de opinie nu îşi mai au sensul, în condiţiile în care, potrivit studiilor lor, actualul primar ar câştiga un nou mandat la viitoarele alegeri locale.





( Hide )
  1. exista oare vreo diferenta intre vanghelie si ioja?
    intre almanahe si "eu nu voi sta capra niciodata"
    oare e nevoie in vatra dornei de un fost fotbalist valutist peremist penelist pesedist chiar si filatelist doar doar pica fonctzia?

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei