Cristian Prâsneac şi Andrei Leancă aleargă şi în ultima zi a anului

0
Atletul dornean Cristian Prâsneac şi elevul său Andrei Leancă vor petrece ultima zi din anul 2011 în Austria, acolo unde vor participa la un puternic concurs internaţional de alergare pe şosea.

Dorneanul Cristian Prâsneac este la a treia participare consecutivă la această competiţie din localitatea Linz, acolo unde va alerga pe distanţa de zece kilometri, în timp ce elevul său va avea de parcurs dintanţa de şapte kilometri.

Cei doi sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei vor concura alături de atleţi din nu mai puţin de 30 de ţări, printre care se va afla şi kenianul Leonard Komon, campionul olimpic şi mondial în probele de 10.000 şi 15.000 de metri, cel ce deţine şi recordul mondial la 10 kilometri, dar şi alte nume sonore ale atletismului mondial precum kenianul, Bett Josphat, marocanul El Qady Najim şi etiopienii Zewdie Miliyon Yehwalaeshet şi Regasa Zelalem Bacha.

“Sunt foarte onorat că voi lua parte la acest eveniment major, acolo unde nu foarte multi atleţi din judeţul Suceava au ajuns la un asemenea grand prix, considerat pe bună dreptate un mini campionat mondial. Sper că voi reuşi să fac o impresie bună, întrucât toţi atleţii de elită vor fi recompensaţi cu prime de start pe măsură şi de aceea sper să nu-l dezamăgesc pe impresarul meu, polonezul Hery Pascal” a declarat înainte de plecarea în Austria, atletul Cristian Prâsneac.

Sportivul clubului CSM Dorna Vatra Dornei, finanţat de Primăria Vatra Dornei a început pregătirea pentru sezonul competiţional din anul 2012 pe data de 20 noiembrie, bazându-se în primă fază pe antrenamente cu mult volum, dar fără intensitate.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei