Comisarul-şef Dorel Aicoboae, noul şef al Poliţiei Vatra Dornei

0
Concursul pentru postul de comandant al Poliţiei municipiului Vatra Dornei a fost câştigat, ieri, de comisarul-şef Dorel Aicoboae, un ofiţer cu 22 de ani de experienţă, care a activat în cea mai mare parte a carierei ca judiciarist.

Câştigarea concursului de către acesta nu este o surpriză, ofiţerul fiind singurul candidat şi cel care era împuternicit de câteva luni la comanda Poliţiei municipiului Vatra Dornei. Mai mult, comisarul-şef Dorel Aicoboae este unul dintre cei mai vechi ofiţeri din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei.

În vârstă de 44 de ani, căsătorit, tată al unei fetiţe, comisarul-şef a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti în 1990 şi, după o scurtă perioadă petrecută la Poliţia Câmpulung Moldovenesc, a ajuns la Poliţia Vatra Dornei. A continuat să activeze aici cu o pauză de trei ani, când a lucrat ca ofiţer specializat al Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Din 2008, ofiţerul de poliţie a fost şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei.

„Mă aşteaptă o muncă grea. Aş vrea să-i asigur pe dorneni că eu şi colegii mei ne vom face datoria şi vom fi în slujba comunităţii”, a declarat proaspătul comandant, care conduce o structură de poliţie ce răspunde de municipiul staţiune, dar şi de zece comune limitrofe.


Acesta îl înlocuieşte în funcţie pe comisarul-şef Nicolae Matei, care şi-a dat demisia în luna iulie a acestui an, ajungând între timp şeful Secţiei Poliţiei Rurale Vatra Dornei.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei