Fiul fostului deputat Tărniceru, condamnat la 3 ani de puşcarie pentru viol

0
În cursul zilei de ieri, magistraţii Curţii de Apel Suceava au respins contestaţia în anulare formulată de Andrei Vasile Dragomir, unul dintre prietenii lui Constantin Lucian Tărniceru. Decizia dată de judecători este definitivă şi nu mai poate fi atacată în instanţă.

În anul 2007, Tărniceru a fost condamnat de prima instanţă, Judecătoria Vatra Dornei, la pedeapsa de 3 ani de închisoare. După multe apeluri, recursuri şi contestaţii în anulare, ce au lungit aceste proces mai bine de 4 ani, ieri s-a pronunţat decizia finală în acest caz confuz şi ţinut "sub cheie" atât de magistraţi cât şi de apropriaţii lui Tărniceru.

În acest sens, ieri, 16 noiembrie, a fost respinsă contestaţia în anulare, formulată de Andrei Vasile Dragomir şi părţile responsabile civilmente Maria Dragomir şi Iancu Dragomir, împotriva deciziei penale din data de 9 septembrie, pronunţată de Curtea de Apel. Astfel, decizia din septembrie rămâne valabilă, ea fiind definitivă.

În consecinţă, Constantin Lucian Tărniceru a fost condamnat la 2 luni în loc de 10 pentru răspândirea de materiale obscene, la 10 luni de închisoare pentru furt calificat şi la 2 ani pentru viol. Pedepsele enumerate mai sus au fost contopite, şi în consecinţă inculpatul are de ispăşit o pedeapsă de trei ani de închisoare.

Violul pentru care fiul fostului parlamentar a fost condamnat încă din 2007, abia recent C.A. Suceava confirmând pedeapsa, s-a produs tocmai în 2004, când inculpatul era elev la Colegiul "Ioan Luca" din Vatra Dornei. Împreună cu alţi indivizi, inculpatul ar fi sechestrat o colegă de şcoală şi ar fi supus-o la perversiuni sexuale. Întreagă faptă a fost filmată şi fotografiată, după care Tărniceru, pus pe şotii, ar fi împărţit filmuleţele şi pozele respective prin liceu.


Activitatea infracţională a băiatului fostului deputat PSD este una foarte lungă, el fiind şi autorurul unui accident produs în septembrie 2006, în urma căruia a decedat o fetiţă de doar 7 ani. Lucian Tărniceru se afla în momentul producerii accidentului sub influenţa băuturilor alcoolice, el încercând să fugă de la locul tragediei după ce a realizat ce a făcut. Pentru această faptă a fost condamnat de asemenea, la acea dată, la pedeapsa de 3 ani şi 8 luni de închisoare şi a fost încarcerat la Penitenciarul Botoşani.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei