Strivit sub un copac putred

0
Lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr.15, Vatra Dornei au fost sesizaţi despre faptul că pe raza comunei Panaci, a avut loc un accident de muncă la o exploatare forestieră, în urma căruia o persoană a decedat.

Exploatarea forestieră aparţine unei societăţii comerciale din Pojorâta, iar pentru desfăşurarea activităţii specifice au fost desemnaţi Emil D., Florin Z. şi Nicolae G.. Vineri, după-amiază, pe timpul exploatării, Emil D., de 30 ani, din comuna Fundu Moldovei, a ancorat în urma utilajului TAF o sarcină de lemne, însă datorită tensionării printre copaci, un arbore putred s-a rupt şi a căzut peste Nicolae G., de 33 ani, din comuna Vatra Moldoviţei, zdrobindu-l.

În urma accidentului, acesta a decedat, iar echipajului medical sosit la faţa locului, a constatat decesul. Poliţiştii spun că trupul lui Nicolae G., a fost transportat la morga Spitalului Vatra Dornei şi urma a fi supus necropsiei. Inspectoratul de Poliţie Judeţean a sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă în vederea continuării cercetărilor.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei