A încercat să o violeze după ce s-a oferit să o conducă acasă

0
Tânăra de 22 de ani din Vatra Dornei a reuşit să scape din mâinile agresorului şi a fugit direct la Poliţie. Poliţiştii, conduşi de un procuror, au început cercetările penale, judecătorii din Vatra Dornei interzicându-i agresorului să părăsească localitatea.

Elena I. a ajuns ieri dimineaţă la ora 06.40, la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei cu semne vizibile de violenţă la nivelul gâtului explicându-le oamenilor legii cum Arthurro M., din comuna Şaru Dornei a încercat să o violeze.

Bărbatul s-a oferit să o conducă acasă de la un local, iar tânăra a acceptat. Odată ajunşi în Vatra Dornei bărbatul a încercat să o oblige să întreţină relaţii sexuale cu el, provocându-i mai multe leziuni, fata reuşind să scape din braţele agresorului.

„Persoana vătămată a fost examinată din punct de vedere medico-legal, iar în certificatul eliberat de Cabinetul Medical C-lung Moldovenesc, s-a stabilit că aceasta prezintă un hematom epicranian, multiple echimoze şi excoriaţii, ce necesită pentru vindecare 6 -8 zile îngrijiri medicale de la data producerii, cu pierderea consecutivă a capacităţii de muncă pentru această perioadă, dacă nu survin complicaţii.

Ţinând cont de aspectul leziunilor acestea s-ar fi putut produce în cadrul unei tentative de viol şi pot data din data de 23.08.2011“, a declarat Alin Botezatu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.


Astfel, poliţiştii conduşi de un procuror au început cercetările penale, judecătorii din Vatra Dornei interzicându-i agresorului să părăsească localitatea.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei