Ţigări de contrabandă în grajd, în aragaz şi într-una din camerele casei unei bătrâne

0
Nu mai puţin de 2.200 de pachete de ţigări cu timbru ucrainean au fost găsite în casa unei bătrâne din satul Ortoaia, marfa ilicită fiind găsită într-una dintre camere, dar şi în grajd, şi chiar în aragaz.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, la începutul acestei săptămâni s-au făcut trei percheziţii domiciliare, două la Vatra Dornei şi una la Ortoaia, comuna Dorna Arini.

La această din urmă locaţie, vizată a fost gospodăria Elisabetei Ţ., în vârstă de 69 de ani.

Din cele 2.200 de pachete de ţigări găsite în gospodăria femeii, 2.000 erau ambalate în folie de plastic, într-o cameră, 50 au fost găsite ascunse într-un aragaz, iar 150 în grajd.

Anchetatorii au stabilit că ţigările au fost depozitate în gospodăria femeii, în noaptea de 24/25 iulie, de către fiul acesteia, Iulian Ţ., în vârstă de 42 de ani, din municipiul Vatra Dornei.

Acesta din urmă a declarat la audieri că ţigările i-au fost aduse direct la domiciliul mamei sale de către un cetăţean cu un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.


„Valoarea prejudiciului este de 25.166 de lei”, se arată într-un comunicat al poliţiei, precizându-se că în cauză s-a întocmit dosar penal pentru contrabandă cu ţigări.

Iulian Ţ. a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri procurorii au luat faţă de acesta măsura interzicerii de a părăsi localitatea de domiciliu.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei