Cum a fost împins comisarul Matei spre demisie ...

0
După cinci ani şi ceva petrecuţi în fruntea instituţiei, Matei a fost împins practic spre acest gest, deşi activitatea sa îl recomanda să continue.

Surse demne de încredere spun că totul i s-a tras de la o serie de controale pe linie silvică, iar anumite persoane din conducerea judeţului nu au mai suportat să vadă cum le sunt periclitate afacerile cu material lemnos.

Conform Sandrinio.ro, şeful Poliţiei Vatra Dornei a fost chemat joi la Suceava, unde a avut o întâlnire cu comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, iar acesta i-a cerut să renunţe la funcţie pentru a nu avea parte de neplăceri. Mai mult, lui Matei i s-ar fi transmis că i se cere capul pe linie politică, din partea unor foşti angajaţi ai Direcţiei Silvice Suceava ajunşi acum în funcţii administrative.

Un alt lucru care i s-ar fi reproşat lui Nicolae Matei este lipsa unei colaborări strânse cu reprezentanţii Parchetului din Vatra Dornei. Mai exact, şeful Poliţiei Vatra Dornei şi-ar fi exprimat dezamăgirea şi frustrarea vizavi de munca pe care o depune el şi colegii săi în prinderea infractorilor, în timp ce procurorii tratau cazurile cu multă indiferenţă, nu de puţine ori refuzând să propună arestarea unor suspecţi.


După o noapte de reflecţie, ieri dimineaţă, la şedinţa zilnică, comisarul şef Nicolae Matei le-a spus subalternilor că va demisiona. Ieri nu a fost de găsit nici la birou şi nici pe telefonul mobil şi chiar dacă ar fi răspuns nu cred că ar fi fost de acord să vorbească despre culisele demisiei sale.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei