În Gura Humorului va fi construit primul aqua park acoperit din România, iar la Vatra Dornei ... !!!

Cu toate ca aceasta stire nu are legatura directa cu Vatra Dornei, in mod indirect este greu sa nu observam ca daca se vrea si daca exista oameni capabili chiar se pot realiza lucruri de exceptie, iar Gura Humorului este un exemplu graitor in acest sens. Daca acum cativa ani era o localitate cunoscuta mai mult pe plan local, incetul cu incetul investitiile realizate in zona fac ca orasul sa capete o noua fata, puternic orientata spre turism, si sa devina noua "Perla a Bucovinei" ! Ce se intampla in Vatra Dornei in acest timp ? ... Mai nimic ! Promisiuni si iar promisiuni !

Asteptam comentariile si parerile voastre in legatura cu aceasta tema !

VatraDorneiLive.ro



În oraşul Gura Humorului se va construi primul aqua park acoperit din România. Anunţul a fost făcut de primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, care a precizat că investiţia ar urma să fie realizată în Complexul Turistic „Ariniş”. Ursaciuc a spus că investiţia ar urma să fie realizată de către investitori din Finlanda şi Polonia, valoarea totală ridicându-se la suma de aproximativ 25 de milioane de euro.

Marius Ursaciuc a anunţat această investiţie după ce primăria pe care o conduce a încheiat un contract de colabonsrare şi schimb de experienţă cu autorităţile locale din oraşul Puck, situat în nordul Poloniei, pe coasta Mării Baltice. Primarul din Gura Humorului a explicat că parteneriatul dintre cele două administraţii locale presupune şi colaborarea în vederea construirii unui aqua park după modelul celui existent în oraşul polonez.

Contractul de colaborare a fost semnat de primarul Marius Ursaciuc şi reprezentanta Consiliului Local al acestui oraş, Mihaela Ionaşcu, iar din partea poloneză de către primarul Marek Rintz şi de preşedintele Consiliului Local, Hanna Pruchniewska. Ursaciuc a spus că semnarea acordului de înfrăţire va constitui cadrul legislativ pentru dezvoltarea unor proiecte comune de interes bilateral.


În prezent, Complexul Turistic „Ariniş” pune la dispoziţia humorenilor şi turiştilor o piscină acoperită, de dimensiuni olimpice, cu apă încălzită, şase terenuri de sport cu instalaţie de nocturnă, alte două piscine descoperite, una pentru adulţi şi una pentru copii, un patinoar, care pe timpul verii este folosit ca pistă pentru role şi pentru skateboard, precum şi un centru de informare turistică.


( Hide )
  1. Rusine "gospodarilor" din Vatra Dornei ... in timp ce altii se dau peste cap sa dezvolte proiecte pentru atragerea turistilor, alesii nostrii se tot cearta si dau vina unii pe altii ca nu sunt lasati sa faca treaba in timp ce fosta noastra "Perla a Bucovinei" isi pierde stralucirea cu fiecare zi care trece !

    Ce ar putea sa faca turistii in Vatra Dornei ? Ce posibilitati de distractie au ? Cum ii atragem sa vina in orasul nostru ? Oare cine ar putea sa raspunda la intrebarile astea si mai ales sa ofere solutii la problemele astea ?

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei