Şofer strivit în propria maşină, după un impact teribil cu o cisternă - FOTO SI ALTE DETALII

0
Moarte cumplită pentru un şofer în vârstă de 36 de ani, care a murit strivit în autoturismul pe care îl conducea, după ce s-a izbit într-o cisternă care venea din sens opus. Accidentul s-a produs miercuri noapte, în jurul orei 23.30, pe DN 17, imediat după ieşirea din Argestru spre Vatra Dornei.

Bărbatul care a decedat, Ionel Moroşan, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Vatra Dornei, conducea un autoturism Audi A6, mergând spre localitatea de domiciliu. Şoferul gonea cu viteză excesivă, iar ce a urmat este înfiorător. Aparent inexplicabil, acesta a pătruns brusc pe sensul opus de mers, lovind cisterna condusă regulamentar de un bărbat din Pojorâta. Forţa impactului a fost atât de mare încât cisterna a fost grav avariată şi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a drumului. Cât despre maşina Audi, aceasta a trecut pur şi simplu pe sub colosul de care s-a izbit, oprindu-se în şanţ, în spatele cisternei.

Echipajul de „Descarcerare” al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava ajuns la faţa locului a găsit autoturismul Audi ca scos din compresor. În aceste condiţii, şoferul în vârstă de 36 de ani nu a avut nici o şansă de supravieţuire.

 

Cât despre şoferul autocisternei, acesta a scăpat fără leziuni, poliţiştii verificându-l cu etilotestul, care a indicat că nu era băut.

Poliţia avertizează că DN 17 a devenit şoseaua cea mai periculoasă din judeţ. Pe acest drum se petrec periodic tragedii, cele mai multe pe porţiunea din zona Vatra Dornei, până la limita judeţului cu Bistriţa-Năsăud. Problemele apar pentru că drumul este foarte bun, circulaţia este destul de redusă, iar şoferii sunt tentaţi să apese mult pedala de acceleraţie.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei