Răniţi din cauza unei şoferiţe care nu a acordat prioritate

0
Doi tineri au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau, condusă regulamentar, a ajuns într-un stâlp, accidentul petrecându-se din cauza unei şoferiţe care nu a acordat prioritate. Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 16.30, pe strada Calea Transilvaniei, în municipiul Vatra Dornei.

Din ancheta poliţiei rezultă că Rodica Holobîcă, o femeie în vârstă de 38 de ani, localnică din Vatra Dornei, aflată la volanul unei maşini VW, a ieşit de pe o stradă secundară pe Calea Transilvaniei fără să se asigure, ţâşnind în faţa unui alt VW, condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Cluj-Napoca. Încercând să evite impactul, acesta din urmă a tras puternic de volan, izbind un stâlp de iluminat public.

În urma impactului, doi pasageri din maşina care circula regulamentar, şi ei din Cluj, aflaţi pe bancheta din spate, au ajuns la spital. Un tânăr de 24 de ani a fost rănit uşor, în timp ce o tânără de 20 de ani are leziuni mai serioase, o fractură la degetele unei mâini.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat şi probe biologice de sânge.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei