Adrian Drăgan consideră că liderii PSD şi PNL critică fără motiv

0
Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava PD-L Sabin Adrian Drăgan consideră că liderii PSD şi PNL critică în mod tendenţios şi nemotivat actuala administraţie PD-L a judeţului Suceava. El a spus că la vizitele pe care le fac în judeţul Suceava, liderii social-democraţilor, dar şi ai liberalilor, fac doar aprecieri subiective faţă de activitatea conducerii Consiliului Judeţean Suceava, în condiţiile în care consilieri ai PSD şi PNL au recunoscut în diverse rânduri că „această perioadă este cea mai intensă din punctul de vedere al investiţiilor şi dezvoltării judeţului”. „Cea mai mare parte a investiţiilor care se realizează în judeţ vor fi finalizate în cursul acestui an, iar altele, până la finalizarea acestui mandat, în iunie 2012”, a spus Drăgan.

El a arătat că, în cursul acestui an, în judeţul Suceava vor demara proiecte în sumă totală de 500 de milioane de euro. Făcând o analiză a investiţiilor care ar urma să demareze în judeţ, Sabin Adrian Drăgan a arătat că o sumă de 142 de milioane de euro va fi atrasă prin Planul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, din care 50 de milioane de euro pentru drumuri judeţene, 34 de milioane de euro pentru proiecte de dezvoltare rurală, 10 milioane de euro pentru proiecte de apă şi canalizare şi 6 milioane de euro pentru aducţiuni de apă.
„La acestea se mai adaugă proiectul de 120 de milioane de euro pentru apă şi canalizare, 63 de milioane de euro pentru sistemul integrat de management al deşeurilor. Mai putem aminti aici proiectul de modernizare pentru Cetatea de Scaun a Sucevei, proiectele pentru modernizarea şi reabilitarea drumurilor judeţene, precum şi cele 41 de primării care au deja proiecte de dezvoltare aprobate, în sumă totală de 100 de milioane de euro”, a mai declarat Sabin Adrian Drăgan. El a mai adăugat că toate aceste proiecte contribuie atât la dezvoltarea localităţilor judeţului, cât şi la crearea de locuri de muncă.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei