Sportivii de la CSI Vatra Dornei au încheiat anul în forţă

0
Pe final de an 2010 sportivii de la Clubul Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei au avut o comportare remarcabilă la Campionatele Naţionale ale României desfăşurate în localitatea Igls, din Austria. După ce la precedenta ediţie a naţionalelor a cucerit titlul de campion naţional de juniori, skeletonistul Dorin Velicu a continuat să progreseze în 2010, devenind vicecampion naţional de seniori. Mai mult, Fabian Purcea a venit al treilea în întrecerea de skeleton pentru tineret, iar Cosmin Atodiresei şi Ştefan Muşei au obţinut medaliile de argint în proba de sanie dublu.

De remarcat şi faptul că dorneanca Delia Ivaş, legitimată în prezent la CSU Braşov, a devenit campioană naţională la skeleton feminin, în concursul de senioare. “Aceste rezultate bune ne dau speranţe îndreptăţite pentru viitor. Urmează două luni de competiţii importante pentru noi, la care ne dorim să obţinem cât mai multe medalii”, a declarat Octavian Pungovschi, directorul CSI Vatra Dornei.

Eurosport, sponsor al Naţionalelor de sanie de la Cârlibaba

Campionatul Naţional de sanie pe pistă naturală va avea loc în acest an la Cârlibaba. Pentru prima dată în istorie competiţia va fi sponsorizată de postul de televiziune Eurosport, aşa că se aşteaptă ca întrecerea să se bucure de o mediatizare exemplară. „Iniţial, naţionalele de sanie pe pistă naturală erau programate să se dispute în luna martie, însă cei de la Eurosport au insistat ca întrecerea să aibă loc între 14 şi 17 februarie. Sunt aşteptaţi la Cârlibaba cei mai buni sportivi ai momentului şi de aceea concursul se aşteaptă a fi unul foarte puternic”, a precizat Octavian Pungovschi.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei