S-a oprit într-un stâlp, cu maşina furată de la cel cu care petrecea Revelionul

0
Un tânăr fără permis de conducere a fugit, în noaptea de Revelion, cu maşina unuia dintre cei cu care se afla la petrecerea dintre ani, după o cursă de aproximativ 20 de kilometri acesta oprindu-se într-un stâlp. Poliţia municipiului Vatra Dornei a intrat pe fir în noaptea de Revelion, la ora 1.30, când o patrulă aflată în serviciul de control al traficului a fost sesizată că, pe strada Calea Transilvaniei, un autoturism înmatriculat în judeţul Botoşani se află proptit într-un stâlp de iluminat public, stâlp care fusese doborât, fără ca şoferul să mai fie la faţa locului.

Lucrurile aveau să se lămurească abia a doua zi, când proprietarul maşinii, Ioan P., un bărbat din comuna Zvoriştea, s-a prezentat la Poliţia municipiului Vatra Dornei şi a declarat că în noaptea dintre ani maşina i-a fost condusă de Chirilă M., în vârstă de 20 de ani, tot din Zvoriştea.

După cercetări s-a stabilit că tânărul de 20 de ani se afla în comuna Ciocăneşti, în aceeaşi locuinţă cu proprietarul, iar la un moment dat a sustras cheile autoturismului acestuia, chei lăsate pe masă.

Tânărul a condus de la Ciocăneşti şi până la Vatra Dornei, unde, din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă în condus, a scăpat volanul de sub control şi s-a izbit în stâlpul electric pe care l-a pus la pământ. Speriat de ce a făcut, tânărul de 20 de ani a fugit de la locul accidentului.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei