A reclamat un accident după o săptămână, când a aflat cât îl costă spitalizarea

0
Poliţia municipiului Vatra Dornei anchetează un accident rutier reclamat la o săptămână de la producerea sa, presupusa victimă a acestuia hotărându-se să-i anunţe pe oamenii legii după ce a aflat că are mâna fracturată şi trebuie să suporte din buzunar costurile tratamentului necesar.

Acum două zile, la sediul Poliţiei Vatra Dornei s-a prezentat localnicul Gavril T., în vârstă de 56 de ani, el relatând că a fost victima unui accident rutier produs pe 11 ianuarie, cu exact o săptămână în urmă. Omul a relatat cum în ziua respectivă, în jurul orei 16.30, se deplasa pe strada Unirii din localitate, iar la un moment dat a fost acroşat de o autoutilitară, care l-a proiectat pe carosabil.

Bărbatul a mai declarat Poliţiei că din maşină au coborât trei persoane, care l-au urcat în autoutilitară şi l-au dus acasă. Imediat după impact acesta a resimţit dureri mari la mâna stângă, însă a sperat că nu este nimic grav, astfel că nu a anunţat Poliţia.

A doua zi, pe 12 ianuarie, bărbatul de 57 de ani s-a deplasat la spital pentru un consult medical, declarând medicilor că s-a lovit după ce a căzut, din greşeală. El a fost diagnosticat cu fractură la braţ. A primit îngrijiri medicale de urgenţă şi apoi, după câteva zile, a aflat că leziunea este serioasă şi necesită în jur de 30-40 de zile de îngrijiri medicale.

Întrucât a considerat că cel vinovat ar fi trebuit să-i plătească spitalizarea şi să fie tras la răspundere, la 18 ianuarie acesta s-a prezentat la poliţie sesizând cele amintite mai sus. Bărbatul reţinuse detalii despre maşină, astfel că, mergând pe fir, poliţiştii au stabilit în scurt timp că autoutilitara implicată în accident a fost condusă de Constantin O., un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Coşna.

Ancheta continuă pentru a se stabili împrejurările producerii accidentului şi dacă părţile au avut vreo înţelegere pentru ca accidentul să nu fie cunoscut de Poliţie.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei