Insipidul Dumitru Pardău Sfătuitorul

0
Liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, i-a întors buzunarele pe dos deputatului PDL de Vatra-Dornei, Dumitru Pardău, unul dintre cei mai insipizi politicieni pe care i-a avut judeţul nostru vreodată. Astfel, din buzunarele domnului Pardău au căzut 15,5 miliarde de lei. Aceasta-i suma pe care firmele deputatului PDL le-au făcut din 2007 încoace, din afaceri cu Ministerul de Finanţe şi Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, şi din derularea unui program SAPARD.

Dumitru Pardău s-a aplecat după bani, i-a băgat înapoi în buzunar şi a spus că nu a ascuns niciodată banii despre care a vorbit Cătălin Nechifor. Şi a adăugat că dumnealui provine din mediul de afaceri şi că, la fel ca mulţi locuitori ai Bazinului Dornelor, a accesat proiecte cu finanţare europeană. Liderul PSD Suceava a ţinut să sublinieze că nu-l acuză pe deputatul PDL de Vatra-Dornei de inginerii financiare, dar că nu s-a putut abţine să prezinte acest caz de „îmbogăţire politică”. Mai direct spus, domnul Nechifor a dorit să sugereze că, dacă nu ar fi fost parlamentar al unei formaţiuni politice aflate la putere, domnul Pardău nu ar fi făcut atîta bănet. Bun, dar o vorbă românească spune aşa: cine poate, oase roade. Iar politicianul Pardău nu are voie să iasă din vorba înţeleptului popor român, mai ales că acesta face parte dintr-un partid care promovează datinile, tradiţiile şi obiceiurile.

Cei care au înţeles că politicienii fac politică pentru ei şi familiile lor, la fel ca doctorii, profesorii, inginerii şi dulgherii, nu se mai miră că unul ca insipidul Pardău a intrat în politică pentru a se îmbogăţi. Asta e. Însă, domnul Pardău ar trebui ca, din bun simţ, în cazul în care-l mai are, s-o lase mai moale cu plînsul pe umărul celor mulţi şi nevoiaşi. Totodată, domnul Pardău ar trebui să le ofere gratuit consultaţii celor care vor să acceseze fonduri europene. Acum, că el şi-a făcut plinul, i-ar putea ajuta şi pe alţii să cîştige un ban cinstit, aşa cum a făcut-o domnia sa.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei