Campionatul naţional al monitorilor de schi, la Vatra Dornei

0
Cea de-a XII-a ediţie a Campionatului Naţional al monitorilor de schi din România va avea loc în acest an la Vatra Dornei, aproximativ 150 de participanţi de la toate staţiunile de schi din ţară fiind aşteptaţi să ia startul la evenimentul care se va desfăşura în perioada 28 februarie - 2 martie.

Organizatorii, Asociaţia Naţională a Şcolilor de Schi din România, Asociaţia Monitorilor de Schi şi Şcoala de schi din Vatra Dornei -„Euroski”, cu sprijinul Primăriei Vatra Dornei, au anunţat că vor fi două probe de concurs, una de slalom uriaş, care va cuprinde un traseu de 18-25 de porţi, şi o probă de sincron/demo schi pentru echipele participante, ambele urmând a se desfăşura pe pârtia Parc.

La proba de slalom uriaş, traseul va fi valabil şi pentru practicanţii de snowboard, iar proba de sincron se va desfăşura în nocturnă.

La concurs vor participa monitori de schi,/snowboard şi sporturi de alunecare pe zăpadă, posesori de licenţă de monitor sau monitori candidaţi (din partea unei şcoli de schi autorizate).

Lista participanţilor nu a fost definitivată, înscrierile având loc până pe data de 20 februarie a.c..

În programul manifestărilor, pe lângă antrenamente, şedinţe tehnice, concursurile propriu-zise, organizatorii au pregătit şi petreceri after-schi, dar şi o cină festivă cu ocazia premierii participanţilor.

„În aceste zile, punem la punct ultimele detalii ale acestui eveniment, pentru a arăta că Vatra Dornei este una dintre cele mai bune staţiuni de schi din România”, a declarat directorul şcolii Euroski, profesor doctor Petru Grigoraş.

Mai multe amănunte despre cea de-a XII ediţie a Campionatului Naţional al monitorilor de schi pe www.euroski.ro.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei